fredag 24. april 2009

Englenes by

Vaare dager i L.A. er naa over og mens vi venter paa bussen til San Francisco er det rom for litt internettid og et lite innlegg.

Klokken 5 mandag morgen dro vi til flyplassen paa Hawaii og paa den tiden satt Marianne og Anette paa flyet fra Frankfurt til Los Angeles. Etter en lang flytur med lite sovn og en lang taxitur kom vi til hostellet. Der ble vi mott av to lopende, blide jenter! Kjempekoselig aa se Marianne og Anette igjen! :) De hadde meldt oss paa limotur paa kvelden, saa det ble en rask matbit og dusjing foer vi ble plukket opp av to skikkelig lange og fjonge limoer! :) Timene gikk fort og vi koste oss masse.

Dagen etterpaa var Line igjen noe ufjelg og mens hun tilbrakte noen timer ekstra i sengen dro resten av gjengen paa busstur for aa se paa stjernenes hus (eller porter og hekker).. Anette folte at hun trengte litt farge paa kroppen og lot solkremen vente til etter bussturen, noe som resulterte i FARGE! Naermere bestemt en ganske fin, morkerosa en.. ;) Paa ettermiddagen dro vi til Santa Monica beach for aa kikke litt, men det var kald vind og kaldt i vannet saa vi holdt oss paa piren.

Onsdagen var dagen for Six Flags Magic Mountain. Et must naar man er i LA! Vi folte oss som barn igjen og gleden var stor over at det var saa mange bra berg- og dalbaner der! Noe er jo mer begeistret for slikt enn andre og Randi og Line slo seg loes. :) For dere som er interessert kan dere google blant annet "x2" og "deja vu" paa google. Det var de desidert beste berg- og dalbanene i denne parken! Vi tok okgsaa noen riktig saa fine bilder av alle sammen i piratkostymer hos fotograf. Det var en hysterisk morsom opplevelse, selv om ikke alle var like fornoyde med kostymene sine. ;) 7 timer gikk fort.

Torsdag var det tid for Universal Studios. Der holdt de paa med innspilling av Frustrerte Fruer, saa vi fikk ikke se Wisteria Lane slik vi haapet paa. Men masse annen moro. Fikk hilse paa Nysgjerrige Nils, Shrek, eselet til Shrek som var hysterisk morsomt, Simpsons osv. Naar vi kom tilbake fra parken var det litt tid til shopping foer vi trasket hjem paa saare foetter. Har vaert masse trakking disse dagene.

Noe mangelfult innlegg, men mer kommer kanskje senere. ;)

Klem fra Marianne, Anette, Randi, Linn og Line.

1 kommentar:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=yAq6uO4gFOE
    og
    http://www.youtube.com/watch?v=TXZ79NhMXEs&feature=player_embedded

    ser fantastisk kult ut!

    SvarSlett