mandag 20. april 2009

Pengesluket Hawaii

Siden forrige innlegg har vi vaert paa Pearl Harbour, shopping, pub crawl, fastfood-sjapper, Diamond head, Hanauma bay, shopping, Waikiki beach og uendelig mange timer har og blitt tilbragt paa hostellet som har blitt vaart andre hjem.

Pearl Harbour var en interessant opplevelse og vi satte pris paa litt historisk laerdom til en forandring fra alle krim- og kjaerlighetshistorier vi har lest de siste maanedene. Vi tok en baat ut til minnemonumentet over SS Arizona som ble sprengt i fillebiter av japanerne 7.desember 1941 og vi besokte ogsaa ubaaten Bowfin. Bowfin ble sjoesatt paa dagen ett aar etter tragedien i Pearl Harbour. Den var bygget for aa kunne gaa dypere enn 200 fot slik at den ville unngaa radare. Veldig luddig!!!

Shopping..huffda!! Et tilbakevendende kapittel som har foert til en skakkjoert okonomi og innkjop av nye (like) stilige hawaii-kofferter for aa faa plass til alt. Randi og Linn lever allerede paa laante penger, mens Line graver dypt i feriepengene som hun allerede har faatt utbetalt.

Pub crawl.......ja hva skal man si.. vi hadde det moro og var innom 5 puber i gaten ved hostellet foer vi tuslet hjemover i bekmoerket tidlig neste morgen. Vi ble staaende utenfor porten til hostellet uten noekler og fant ut at det var en god ide aa ringe paa. Nattevakten svarte: Please- don't-do-this-again-how-can-I-help-you!? Ehhhh..we have kinda locked ourselves out..uuh?
Vi kom oss inn heldigvis. Nattevakten saa ikke like blid ut dagen etterpaa:)

Turen til Diamond head var en fantastisk opplevelse. Vi satte veldig stor pris paa litt fysisk fostring i stekende sol blant sytende amerikanere som trengte kart for aa foelge den bene stien rett til topps. *humre humre* Diamond head er for de som lurer et gammelt vulkankrater med en flott utsikt over Waikiki og omraadene rundt. Vi kunne kjoepe t-skjorter og diplom for aa ha naadd den 232 meter hoeye toppen, men vi avsto som de sprekingene vi er;)

I dag gikk turen til Hanauma bay der vi snorklet og saa mange rare fisker og en blekksprut til og med. Ellers solte vi oss og slappet av.

I morgen reiser vi tidlig tidlig til Los Angeles for aa moete Anette og Marianne. Vi gleder oss veldig! Samtidig som det er trist aa tenke paa at turen naermer seg slutten.

Klemmer fra Linn, Randi og Line.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar