mandag 23. mars 2009

2 grader og ullundertoy!

Naa har vi kommet oss til vakre Queenstown i New Zealand etter en svipptur og overnatting i Auckland. Vi landet paa en bitteliten flyplass i en by som minnet litt om de fleste smaabyer vi kunne komme paa. Naar vi landet tidlig paa morgenen var det TO grader. Det tok oss ikke lang tid foer vi maatte dra frem ullsokker, ullundertoy, jakke og gjore en kjapp vurdering av om vi kanskje ikke kunne trenge noen hansker ogsaa. Solen har derimot varmet godt og i formiddag viste gradestokken 13 grader og det er sol fra skyfri himmel. Det minner om en deilig vaardag i Norge! Det gjor naturen her nede ogsaa. Gront og fint, frisk luft, fjorder og fjell. :) I dag tok vi gondol opp til et av fjellene mens vi ventet paa aa faa sjekke inn. Der "luget" vi.. Altsaa, kjorte smaa biler i en loype oppe i fjellsiden. Veldig artig og vi ble alle tre som barn igjen i de fine, fargerike hjelmene vaare. De holder ogsaa paa med paragliding der oppe, og etter litt daarlig vurdering av om vi faktisk har raad eller ikke, har Line og Randi funnet ut at dette er noe som skal gjores. :) Yiiihaa!

Av andre ting vi har rukket og finne ut av, saa skal vi besoke isbar (der alt i baren er laget av is - de selger ikke is der som gledet hjertet mitt helt til jeg skjonte hva det egentlig var) og kjore jetbaat i en eller annen fjord i naerheten her. Paa torsdag leier vi oss bil og kjorer nordover mot Christchurch.

Haaper alle der hjemme har fine vaardager i solen!

Klem fra Randi, Linn og Line.

PS: Har slettet gamle album paa venstre siden av bloggen siden det begynte aa ta litt tid aa faa lastet opp bloggen paa gamle pcer rundtomkring. Dersom dere vil se gamle bilder kan dere gaa inn paa hovedsiden vaar paa picasaweb som er: http://picasaweb.google.com/jordenrundt09

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar