lørdag 21. mars 2009

Siste dag i Aussieland.

I dag er siste dagen vår her i deilige Australia. Randi, Linn og jeg reiser videre til New Zealand i morgen, mens Kent reiser hjem igjen til Norge på mandag. Vi har hatt varme dager med temperaturer godt over 30 de siste dagene, så det skal bli litt av en klimaendring for alle fire når vi nå reiser videre. På New Zealand er det meldt alt fra 2-20 grader fremover og i Bergen ligger temperaturen rundt 2-7 grader i følge yr.no.

Jeg og Kent har tilbrakt siste dagen med å sove lenge, slappe av og komme oss etter litt for mange drinker i går kveld. Kent har fikset ting på data og spilt biljard, mens jeg har ligget i og ved bassenget og lest bok og løst sudoku. :) I ettermiddag var vi også og kjøpte oss didgeridoo. Når vi var i Sydney stod vi flere ganger og hørte på aboriginerene som spilte didgeridoo ved Circular Quay og jeg ble helt trollbundet. Vi snakket om å kjøpe oss en til å ha på veggen, men når vi dro innom en didgeridoobutikk i går fant vi fort ut at det ble litt i dyreste laget. Mannen i butikken snakket med oss om noter og autensitet og fant ut av vi hadde skikkelig lyst på en som vi også kunne spille på og som var laget i Australia. Med litt sponsormidler fra gamlelandet gikk vi tilbake i dag og kjøpte en skikkelig fin didgeridoo til 2500 kroner!! Den spiller de riktige tonene (C, ciss, D, diss og E) og nå ligger alt til rette for at vi skal bli noen skikkelig gode didgeridoospillere! ;) Har til og med cd som skal lære oss hvordan dette skal gjøres og i tillegg fikk vi litt kjappe leksjoner av mannen i butikken som forøvrig har copyright på den første cden vi gir ut. :D

Randi og Linn er på snorkletur i dag med båten vi var ute med for noen dager siden. Alt ligger til rette for en fin dag på og i havet, så de har forhåpentligvis en fin tur.

Håper alle der hjemme har en fin helg og at solen skinner litt på dere også. :)

Klem fra Line.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar