søndag 8. mars 2009

Vi er fortsatt i live og det bra!

Lenge siden forrige innlegg, og foreldre har begynt aa bekymre seg litt, men vi er fortsatt her og vi har det bra alle sammen.

Linn, Randi og jeg var paa 5 dagers surfekurs (og er naa drevne surfere) og hadde verken dekning paa mobil eller tilgang til internett. Kent har drevet litt rundt paa egenhaand. Paa fredag mottes vi igjen i Byron Bay og skal vaere her til i morgen, mandag. Da deler vi oss opp og reiser nordover til Cairns i to grupper. Jeg og Kent leier bil og har forelopig planer om aa seile ved Whitsunday og dykking paa Great Barrier Reef, mens Randi og Linn ogsaa skal se Whitsundays, snorkle og rafte. Paa grunn av en syklon som er ventet inn over landet den 10. mars kan vi ikke reise til Fraser Island eller Australia Zoo (som er zooet til Steve Irwin). Kjempekjedelig!!

I dag har vi hoppet i fallskjerm! Randi, Kent og jeg hoppet mens Linn var smaanervos tilskuer. En helt fantastisk opplevelse!!!! Randi har bilder av hoppet sitt som antakelig havner her foer eller siden. Jeg og Kent var gnitaluser, men dere skal faa se Linn sine bilder av takeoff og landing. ;)

Haaper alle hjemme har det bra!
Klemmer fra alle sammen her nede.

Line.

1 kommentar:

  1. Godt å høre fra dere igjen:) klem fra anette

    SvarSlett