torsdag 19. februar 2009

Nye bilder

Litt nye bilder..

Singapore: http://picasaweb.google.com/jordenrundt09/Singapore?feat=directlink

Melbourne: http://picasaweb.google.com/jordenrundt09/Melbourne?feat=directlink

Albumet fra Kambodsja er ogsaa blitt oppdatert.

Vi har det bra. Randi er nesten blind, men det gaar seg til. De har heldigvis tikkelyder ved fotgjengerfeltene og stemmer som annonserer stoppene paa nesten alle trikkene. Det gaar nok saa bra saa!

7 kommentarer:

  1. Hei Linn og takk for kortet. Jeg synes bildene var fine, spesielt de med apene. Den ene drikkeflasken var fin den som så ut som et tårn. Hilsen Sander 10 år. Skal hilse fra mamma og pappa

    SvarSlett
  2. Hei og Hå, Kjekt at dere er kommet trygt frem til Austra-lia. Masse fine bilder. Her er sneen iferd med å regne bort. Paa soendag reiser vi til Tenerife og litt varmere vaer.

    SvarSlett
  3. Hei! Så kjekt å se bilder fra Melbourne. Dere tråkket i fotsporene mine mange steder der ja :) Vi bodde også i St. Kilda.
    Enjoy!
    p.s: ka har skjedd med Randi sitt syn?

    SvarSlett
  4. Har du vært hos legen, randi? Eller var øyedråpene reseptfri?:)

    SvarSlett
  5. Jeg tok med meg en akutt virusinfeksjon fra Singapore. Saa sjelden (tydeligvis) at optikeren maatte soeke opp informasjon om den for aa finne ut bl.a. hvor lenge jeg maatte regne med aa vaere daarlig og om det kunne gi varige skader (noe det heldigvis ikke gir). Men jeg kunne hvertfall saavidt aapne det ene oeyet, og hadde taakesyn - derav nesten blind. ;) Jeg dro foerst til legen, men han hadde ikke ledig time den dagen, saa jeg ble henvist til optikeren ved siden av. Saa fikk jeg resept paa oeyedraaper med antibiotika og steroider derfra. Haaper reiseforsikringen dekker kostnadene. ;) Da var dere oppdatert! :)

    SvarSlett
  6. Huffda, det var ikke bra å høre! Hvordan er apotekene i Australia da?;) Håper det går bedre nå da:)klem fra anette

    SvarSlett
  7. Det foeltes ikke saa veldig bra heller. hehe.. Skal til optikeren igjen paa tirsdag for aa friskmeldes, saa det blir gode greier. Er egentlig helt bra naa, bare litt roed paa oeynene. :)

    SvarSlett