onsdag 4. februar 2009

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun...

Hei haa alle der hjemme i vinterkalde Noreg!;);)

Naa har vi vaert fire dager paa Koh Samui og er snart ferdig med fire dager paa Koh Phangan ogsaa. Oppholdet paa Koh Samui tok seg opp naar vi rakk aa gi oeyen en sjangse. I tillegg hjalp det paa aa faa noen koselige naboer paa den ellers saa middelmaadige resorten, Silver Beach. Takket vaere TAT (det thailandske turistbyraaet som sendte oss dit) var det ogsaa andre likesinnede backpackere som endte sine dager her....

Vi vil sende varme tanker til Natasha og de andre som jobber ved TAT i Bangkok, men regner med at det egentlig har det godt og varmt der de er allerede. humre humre...

Foerste dagen holdt Linn paa aa bli spist av to smaa hunder da hun gikk i resortens bakhage.
Randi og Line slikket sol som medfoerte at Line preserte aa utvikle soleksem paa overarmene..fortrinnsvis hoeyre og venstre (dersom det skulle vaere uklart) over natten. Vi spiste en finere middag i Chaweng. Kostet hele 100 kr per pers inkludert drinker og vin! :-o
Vi ble vinket inn paa en bar av en drita full australsk mann med stemmeleie som som laa paa samme frekvens som fjaerkre. En skikkelig interessant og morsom type. Med seg hadde han en like dritafull dame som danset paa baren. Det er kanskje verdt aa nevne at klokken naermet seg 20 paa kvelden og at dette derfor er helt naturlig oppfoersel.
Vi dro hjem kl 22 for aa ta noen drinker paa resorten, men der var det svart som natten. Og ikke noe tegn til noe liv annet enn loeshunden Bobo som foelgte oss til den stengte baren. Det ble derfor en tidlig kveld paa oss.
Dag 2 ble tilbragt paa stranden og deretter en tur til Lamai hvor vi ble skremt hjem igjen av ladyboys og horer. hahahaha. Siden resorten stenger doerene klokken 21 kjoepte vi med oss noen winecoolers fra Lamai og dro hjem. Der moette vi noen norske reisende. Line har faatt kjoept seg kinasjakk..HOORAYY!! Til stor glede for alle...(LES: Line)

Dag 3 ble tilbragt foerst paa stranden og saa ved et "fantastisk" fossefall..hele 18 meter hoeyt. Det var en doed fisk i vannet og soeppel over alt! I tillegg var det elefanttrekking med noen stakkarslige utsultede elefanter som de ville vi skulle ri paa..
Som de erfarne winecooler-kjoeperne vi er kjoepte vi denne dagen ogsaa poser med isbiter slik at vi kunne mekke oss et lite kjoeleskap i vasken.
Vi ble sittende aa snakke med de to engelske naboene vaare og etterhvert fikk vi ogsaa selskap av to grupper med svenske gutter som bodde like bortenfor. Det endte opp med et voldsomt fyllakalas.. strengt forbudt i foelge resortens strenge regler som hang rett innenfor inngangsdoeren:

1. Ikke fylle deg
2. Ikke tulle deg
3. Ikke vaske toey
4. Ikke snakke hoeyt
5. Ikke spise, ikke le, ikke vise tennene...
6. Mister du fjernkontrollen til TVen du ikke har, koster det det 1000BAHT (dette var en faktisk regel)

Kanskje litt overdrevet..men dette er en indikasjon paa hvor tullete vi synes disse reglene var..

Men tilbake til kvelden. Vi tok lasteplan-taxi til Chaweng og endte opp med aa synge en saerdeles vakker og ikke minst samstemt versjon av "Wonderwall" gjennom byens gater.
Paa byen startet vi opp med buckets noe som viste seg aa vaere en mindre god ide...
Vi hadde noen utrolig artige timer paa byen og dro hjem i samlet flokk kl 5 om morgenen. Da sto det nattbading for tur, og vi fant sengene vaare en gang etter soloppgang;)

Dagen derpaa besto av en lett frokost med svenske naboer, restituering i skyggen, rolig kveld og pakking av sekkene. Ble kun vekket en gang i fire-tiden av ekstrem banking paa doeren av fulle svensker som angivelig var ute etter noen aa nattbade med. De ble galant oversett, men vi lover aa bli med neste gang:)

Dag 5 vendte vi snuten mot Koh Phangan der vi overraskende nok kunne observere at halvmaanefesten ikke finner sted foer den 4.februar og ikke den 2.februar som tidligere nevnte Natasha fra TAT hadde opplyst oss om. Skal nevnes at 4. februar (idag) er dagen foer vi forlater Koh Phangan for en 7-14 timers lang tur til Phuket. Hurra for TAT!
Paa Koh Phangan har det blitt mest strandliv og hengekoeyeliv da det ikke er noen turister her foer halv- og fullmaanefestene. Det er heller ingen badevennlig strand her. I dag har det blitt snorkling paa Koh Ma som er nord paa Koh Phangan. Masse fine fisk og koraller.
Line har blitt kraftig solbrent..og Anette, bilder kommer senere... ;)

Hilsen 3 kreative jenter

ps. Alle har det bra! pss..vi har sett verdens stoerste edderkopp...paa rommet vaaart!!! den hviler naa i bedet..heldigvis:)

7 kommentarer:

  1. hehe...det var betryggende å høre;) Her hjemme snør det faktisk...Kos dere i varmen jenter:) klem

    SvarSlett
  2. Bra dere gjør opprør mot regler og tar rotta på edderkopper :)

    SvarSlett
  3. Hei jenter! Takker for fine blogger dere har lagt inn, og ikke minst bildene. Kjempegøy å følge med dere på reiseruten rundt i verden. Er virkelig missunnelige på dere der nede i varmen. I dag er det ca 10 cm snø her og mer skal det hvis komme...

    Randi: Savner deg her på Reinertsen. Fryktelig tomt uten deg her, men ser jo at du har det bedre der du er. Dykking og soling, man kan jo ikke ha det bedre!!

    God tur videre.

    Klem Laila

    SvarSlett
  4. I dag fikk jeg kortet fra dere:D Thank you!:D
    Leste det da jeg gikk fra postkassen i all snøen. Gjett om jeg drømte meg bort da... klem anette

    SvarSlett
  5. Tusen takk for kort! Det varmer :)

    SvarSlett
  6. Hei Linn, fikk kortet ifra deg. Kjempe koselig. Skal hilse masse ifra Ingelin og Heidi også. Vi har massevis av snø og sol. Kos dere videre. Hilsen Ålgårds gjengen.

    SvarSlett
  7. Hei meg og Espen koser oss med masse fine bilder på bloggen deres.Fortsatt fin tur til Phi Phi hvor dere skal til i dag.Glad det er noen dager til dere skal til Australia slik at forholdene der kansje kan roe seg litt. Klemmer til dere alle fra Linn sin MAMMA

    SvarSlett