tirsdag 10. februar 2009

Snorkling paa Koh Phi Phi

I dag har vi tre jentene vaert paa snorkletur paa Koh Phi Phi som er sagt aa vaere en av verdens fineste plasser for snorkling og dykking. Vi bestilte oss tur og laante digitalt kamera som guiden vaare stort sett hadde i sin besittelse og tok masse bilder for oss. :) Naar vi var ute og snorklet kom en slange plutselig svommende mot overflaten i strak kurs mot Randi som ble dyttet ut av dens vei av guiden. Han var skikkelig opproemt og kunne etterpaa fortelle at dette var en Banded Sea Krait (http://www.divegallery.com/sea_krait.htm) - en av verdens mest giftige slanger. 15 ganger giftigere enn kongekobraen!! Heldigvis har den sapass daarlig kraft til aa bite at den eneste plassen den kan bite mennesker er i oreflippene og mellom fingrene. Holder du deg for orene med lukkede fingre er du dermed pretty safe! :D Vi saa ogsaa skilpadder og tusenvis av skikkelige akvariefisk! De florerte det av og svomte rett opp til oss. :) Blant skillpaddene vi saa var ogsaa skillpadden Stumpy som er en skillpadde med tre ben som guiden sa vi maatte se etter. Flaks for oss at han dukket opp! :) En finfin dag. Litt soling ved strand og basseng har resultert i at jeg, Line, er solbrent IGJEN! ;)

Bilder fra snorkleturen kan dere se her: http://picasaweb.google.com/jordenrundt09/SnorklingPhiPhi?feat=directlink

5 kommentarer:

  1. Fantastisk. Får lyst til å dykke.Er dere dratt fra Phuket ? Sønnen til Kari sin venninne er kommet der fra Hong Kong. De er også på vei rundt jorden. Han heter Kristian og de bor i nærheten av det norske svømmelandslaget so også er på øyen.

    Kle fra meg

    SvarSlett
  2. Vi er dratt fra Phuket. Er paa Phi phi..men kommer tilbake til Phuket for en natt foer vi drar til Kuala Lumpur. Det er fantastisk aa snorkle naar det virker som at man svoemmer i et akvarium. Kan anbefales:)

    SvarSlett
  3. Hei Line og Co,
    Her sitter vi i vinterland og ser på fjerne strender og solbrendte jenter!
    Ikke legg dere ut med slanger ellers bare kos dere!
    Stor klem fra
    Farfar, onkel Egil og tante Kristin

    SvarSlett
  4. Hei Linn skal hilse så mye fra June, Lillian og Sigrun de følger med dere på bloggen:) Kjempeflotte bilder.Klemmere til dere alle fra Linns mamma

    SvarSlett
  5. Jeg syns det var så utrolig fine bilder i det siste albumet. Blir helt sykelig misunnelig. The Beach og greier og greier :) Og så brune dere har blitt allerede! Tenk så brun dere er når dere kommer hjem til sommer og sol. Ååååå! Misunnelig :D Kos dere videre! Stor klem

    SvarSlett