torsdag 29. januar 2009

Koh Samui

Naa har vi ankommet Koh Samui, som er en mye stoerre og annerledes oey enn Koh Tao. Mens Koh Tao var en koselig liten oey med korte avstander (selv om vi likevel ikke saa saa altfor mye av oeyen) virker Koh Samui som en stoerre "by" der avstandene er stoerre og vi maa ta taxi for aa komme oss rundt. Men vi bor veldig fint til, bare noen meter fra en koselig strand. :)

Baatturen fra Koh Tao var noe ubehagelig. Svaere boelger som gjorde baade meg og Linn litt smaakvalme til tross for at vi hadde tatt reisesyketabletter. Men turen tok bare ca 2.5 timer, saa vi klarte oss fint.

Ellers har de siste dagene blitt brukt til aa slappe av med soling og bading etter at vi var ferdig med dykkingen. Er deilig aa bare slappe av, men dagene blir av og til litt lange. Saa vi maa nok finne paa noe sprell ettehvert. ;)

Det er egentlig ikke saa mye mer aa melde, men vi skal proeve aa faa lagt ut bilder om ikke saa altfor lenge.

klemmer fra jentene

Randi.

5 kommentarer:

  1. Håper du/dere har det fint. Hilsen Randis bror Jan Kåre

    SvarSlett
  2. Hei Randi!Håper du har det fint på tur :)God reise videre til dere.Hilsen Sissel

    SvarSlett
  3. Dykking, soling og bading høres jo supert ut det Randi! :D Kos dere!

    SvarSlett
  4. Australia har hetebølge med de høyeste temperaturer på 150 år.
    Så da har dere det vel veldig fint der dere er.
    Er det kun strandliv dere har lagt opp til på hele turen ? Da tror jeg dere snart er mettet. Må vel ha litt byliv og slike ting også :-)

    SvarSlett
  5. Hei Linn! så spennende dere har det og så kjekt at du er begynt å dykke da :-) Kanskje vi kan snorkle sammen i sommer da :-) he he, har ikke dykket sjøl på et halvt århundre... Men kos dere videre, og vær nå forsiktig, også i matveien..... sikkert mye rart dere hiver innpå der nede.... vi følger spent med på bloggen dere. masse hilsen tante sissel og Co her på Ålgård.

    SvarSlett