fredag 23. januar 2009

Kommer oss soerover.

Turen fra Bangkok til Petchaburi gikk med morgentog. Paa togstasjonen ble vi moett av Ann Kristin (en venninne av Randi) som bor her. Petchaburi er en yndig liten by med kabelbane opp til noen templer, og grotter med masse Buddah-statuer som storste attraksjon. Disse maatte vi jo selvfolgelig sjekke ut. Paa kvelden spiste vi middag med Ann Kristin paa japansk restaurant. Dagen etter dro vi til stranden hvor vi var de eneste hvite og de eneste i bikini. Vi ble sett litt paa ja, blant annet av en full gamling som lo godt og slo av en trall saa det gjallet mellom palmene.. Artig! ;) Deretter sjekket vi ut fra hotellet, spiste lunsj og dro til massasjestedet Ann Kristin hadde anbefalt oss dagen i forveien. Jeg og Linn gikk for fotmassasje (deilig!) og Randi for det hun trodde skulle vaere ryggmassasje, men som viste seg aa vaere full kroppsmassasje. :) Paa kvelden spiste vi middag med Ann Kristin, Pong (mannen hennes) og den superkoselige taxisjaaforen paa stamstedet deres. God thailandsk mat! :)

Sent paa kvelden gikk toget videre til Chumpong. Vi var gjerne noe stresset (Randi kunne til og med kjenne det i magen) da vi var litt i seneste laget til togstasjonen (ankom togstasjonen ett minutt foer planlagt avgang med stor lettelse). Jeg, Line, leitet noe frenetisk etter passet som jeg ikke hadde bruk for for oyeblikket, men som jeg ikke fant paa den vanlige plassen. Naar vi ankom togstasjoen var derimot toget forsinket, noe Ann Kristin hadde spaadd, og vi ble sittende i vel en time aa vente. Da toget omsider naermet seg fikk vi beskjed av togstasjonmannen om aa gaa til enden av stasjonen. Naar toget hadde stoppet var det laaaaangt til vogn 15 og vi loep som gale paa steinete grussti!! Pustet og peset og provde aa banke paa dorer til andre naermere vogner, men de bare vinket oss videre. Tror vi loep forbi ca 10 togvogner og i foelge Linn hadde hun ikke klart 1 vogn til! Loping med 15 kg sekker og flipflop er forovrig ikke aa anbefale!!

Vi forlot Petchaburi blid og fornoyd og jeg med en ny Jo Nesboe bok i sekken. Takk for den, Ann Kristin! :)

Fra Chumpong tok vi baat videre etter litt venting. Vi er naa paa Koh Tao! Foerste dagen sjekket vi inn, fylte ut litt papirer, var til legesjekk for aa sjekke om vi var i stand til aa dykke (Randi slapp denne biten) og resten av dagen laa jeg flat ut paa sengen store deler av tiden (noe svimmel og kvalm) mens de to andre gikk litt smaaturer rundt i naeromraadet, rakk aa faa seg en stamrestaurant og Linn kapitulerte og kjoepte seg flipflops hun ogsaa.

Her er det fint vaer og sommer, men dagen i dag er stort sett blitt tilbrakt innendors. Vi har begynt teoridelen av dykkerkurset og dagen har bestaatt i aa se video noen timer, spise lunsj for saa aa gyve loes paa hjemmeleksene vaare. Vi leste og skrev saa blekket sprutet kun for aa hoere den franske instruktoren vaar fortelle oss at ting ble utsatt til i morgen!! Vi hadde jo til og med klart aa opparbeide oss eksamensnerver paa grunn av disse hjemmeleksene som ikke var gjort grundig nok!! ;-p

Nye bilder kommer forhaapentligvis snart. :) Klem fra oss.

Line.

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å se bilder av Linn i dykkerutstyr. Kanskje hun kan være med Tante Sissel neste gang de skal dykke under isen på Grønnland ? :-)))

    Koozzz dere!!!!!

    SvarSlett
  2. Aa ja..saa nydelig ut i dykkerutstyr..tror jeg avventer dykking under isen inntil videre:)

    SvarSlett