søndag 4. januar 2009

Snart avreise..

I morgen..eller i dag faktisk (siden det er over midtnatt) reiser vi mot fjernere strøk. I første omgang til Gardermoen Bed and Breakfast:) Der skal vi ta flyet videre til London på mandag formiddag, og så videre til Hong Kong på mandag ettermiddag. Nå holder jeg på å pakke sekken for harde livet..regner med de andre jentene også holder på med det..ser det er vanskelig å leve opp til mottoet på toppen av siden vår...vanskelig å velge hva man skal ha med seg.. Men det er vel bare til å prøve og feile.

Nå håper jeg folk vil følge oss på turen vår og skrive masse utfyllende innlegg om hva som skjer der hjemme..alt mellom himmel og jord...sladder, værmelding, og andre kjekke nyheter er gøy å få:)

Linn

1 kommentar:

  1. Pakker jeg også. NAZI-pakker faktisk, som Kent kaller det mens han ler av meg! ;) Reisefeberen begynner å komme også. Tror det er godt vi får en dag i Oslo (som tydeligvis er fjernere strøk for enkelte bergensere) før vi reiser videre. :-p

    Ser gjerne at folk kommer med reisetips til hva vi bør/må se underveis på turen dersom noen har vært på stedene vi skal til tidligere! :)

    Line.

    SvarSlett