torsdag 15. januar 2009

Nye bilder

Naa er det lagt ut noen nye bilder paa slideshowet til venstre. Det gaar an aa trykke paa bildene for aa faa dem stoerre. Vi er naa tilbake i Saigon og skal til Siem Reap i morgen. Mer utfyllende innlegg om hva vi har gjort de siste dagene kommer senere:)

Klemmer fra jentene

4 kommentarer:

  1. Flotte bilder. Jeg blir bare misunnlig (var det rett skrevvet Linn ? :-)

    SvarSlett
  2. Det var rett skrevvet ja... eller skrives det misunnelig?? Er i Kambodsja uten dekning paa mobilen naa saa hvis jeg ikke svarer paa sms saa vet du hvorfor....

    SvarSlett
  3. Hei Linn :)

    Ser ut til at dere har hatt en flott tur hittil, og jeg misunner dere virkelig den reiseruta :) lite tips ang resten av turen er å ikke stresse. Det er da ting går skeis med tipsen ;).

    Btw: Over til Malaysia burde dere ta med alt alkoholholdig dere har tenkt å drikke, det er dyrt.. Kuala Lumpur er en fin by, men hvis dere har tre dagers avstikk anbefaler jeg tog til Mersing, og båten over til Tioman: fantastiske dykkemuligheter og krystallklart vann :) Mersing ligger dessuten bare 1 time med buss unna Singapore. Kos dere masse, og ta en tur til Clarkes Quay by lørdag night!!!

    Stor klem fra Silje

    SvarSlett
  4. OK, dere skal tilbake til Thailand slik jeg har forstått det ? Er syk igjen og ligger i sengen med feber. Dræmmer om en tur til sol og varme

    SvarSlett